Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Wandpanelen

Een tijdloze en stijlvolle toevoeging aan uw ruimte


Wandpanelen zijn momenteel ontzettend populair. En daar zijn verschillende redenen voor. Zo bieden ze niet alleen een meerwaarde aan de uitstraling van de ruimte, het heeft ook diverse praktische voordelen.

Voor de mooiste wandpanelen bent u bij Projectservice Zuidwest B.V. aan het juiste adres. Wij staan klaar om uw wensen te vertalen naar prachtige maatwerkoplossingen die perfect passen bij de sfeer en stijl van uw ruimte.


Wat zijn wandpanelen?


Wandpanelen, ook wel akupanelen of akoestische wandpanelen genoemd, zijn decoratieve elementen die gebruikt worden om muren te bekleden en de akoestiek van een ruimte te verbeteren. Ze zijn vaak gemaakt van materialen zoals hout, textiel of akoestisch schuim en kunnen worden aangepast aan de stijl en het design van de ruimte. Doordat de wandpanelen verkrijgbaar zijn in lengtematen van wel 3 meter zijn ze toepasbaar voor zowel kleine als grote ruimtes, en bieden ze een veelzijdige oplossing voor verschillende interieurbehoeften.

Een wandpaneel is een wandbekleding die met name decoratief wordt ingezet, maar ook zeker een rol speelt om de akoestiek binnen ruimtes te verbeteren. Door het gebruik van materialen met geluidsabsorberende eigenschappen kunnen wandpanelen de galm verminderen en zorgen voor een aangenamere akoestiek in bijvoorbeeld kantoren, vergaderruimtes, restaurants of thuisomgevingen.


Waarom wandpanelen?

  • Gemakkelijk te installeren:
  • Verbetert de akoestiek in elke ruimte:
  • Duurzaam & milieubewust geproduceerd:
  • Lengtematen tot 3 meter verkrijgbaar:


Wandpanelen op maat laten plaatsen


Wandpanelen kunnen uw zakelijke ruimte of woonkamer verrijken. Zeker wanneer ze op maat worden geplaatst, kunnen ze perfect aansluiten bij de afmetingen en de stijl van de ruimte. Bij Projectservice Zuidwest B.V. kunnen wij natuurlijk maatwerk aanbieden om ervoor te zorgen dat de wandpanelen een mooie waarde bijdragen aan uw zakelijke ruimte of woonkamer.

De wandpanelen worden vakkundig geïnstalleerd door ons ervaren team, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen en eisen.


Ontdek een groot assortiment aan mogelijkheden


Bij Projectservice Zuidwest B.V. bent u aan het juiste adres voor een breed aanbod aan allerlei soorten wandpanelen. Van akoestische wandpanelen die de geluidskwaliteit verbeteren tot decoratieve panelen die een esthetische touch aan uw ruimte geven. Met ons assortiment kunt u eindeloos variëren in materialen, kleuren, texturen en afmetingen, zodat u altijd de perfecte wandpanelen kunt vinden die passen bij uw wensen en behoeften.

Creëer een natuurlijke uitstraling in uw zakelijke ruimtes of voeg een moderne touch toe aan uw woonkamer. De mogelijkheden zijn ontelbaar met wandpanelen. Laat u door Projectservice Zuidwest B.V. adviseren over welke panelen het beste passen bij uw specifieke situatie en voorkeuren.


Veelgestelde vragen over wandpanelen


Waar is een wandpaneel van gemaakt?


Een wandpaneel kan gemaakt zijn van verschillende materialen, afhankelijk van de gewenste uitstraling en functionaliteit. Veel voorkomende materialen zijn onder andere hout, textiel, metaal, kunststof en akoestisch schuim. Deze materialen worden vaak geselecteerd op basis van hun esthetische eigenschappen en akoestische kenmerken, waardoor ze bijdragen aan zowel de decoratie als de geluidsbeheersing in een ruimte.


Kunnen wandpanelen worden gemonteerd op tegels?


Ja, wandpanelen kunnen worden gemonteerd op tegels. Afhankelijk van het type tegels en de onderliggende structuur, kunnen wandpanelen op verschillende manieren worden bevestigd, zoals met speciale lijm, montagesystemen of beugels. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de ondergrond schoon, droog en vlak is voordat de wandpanelen worden gemonteerd, om een stevige en duurzame bevestiging te garanderen.

neem contact op