Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Zonneschermen

Bescherm uw huis met stijl en comfort

 

Zonneschermen zijn ontzettend geliefd vanwege hun veelzijdigheid en functionaliteit. Ze bieden niet alleen effectieve bescherming tegen de felle zon en schadelijke UV-stralen, maar dragen ook bij aan het verlagen van de binnentemperatuur, wat resulteert in een aangenamer leefklimaat. Daarnaast zijn zonneschermen een mooie toevoeging aan de gevel en kunnen ze de uitstraling van uw woning of bedrijfspand van een ware upgrade voorzien. 

Door de ruime keuze aan stijlen, kleuren en materialen kunt u zonneschermen perfect afstemmen op de kleuren van uw woning.

 

 

Ontdek een ruim assortiment aan zonneschermen

 

Zonneschermen, ook wel terrasschermen genoemd, zijn verkrijgbaar in vele formaten, kleuren en modellen, waardoor u de perfecte keuze kunt maken die past bij uw specifieke behoeften en de stijl van uw buitenruimte. Zo kunt u in kleur en uitstraling van het doek ontzettend veel kanten op. Met verschillende patronen, kleursamenstellingen en zelfs mogelijkheden voor bedrukking, kunt u het doek van uw zonnescherm volledig aanpassen aan uw persoonlijke smaak en de esthetiek van uw buitenruimte.

 

Maar ook het bedieningsmechanisme en zelfs de vorm van het zonnescherm zijn geheel naar wens aan te passen. Zo kunt u de zonneschermen handmatig bedienen, middels een draaistang of koord, maar is het ook mogelijk om deze op afstand te bedienen met elektrische en zelfs geautomatiseerde systemen. Ook kunt u de vorm van het zonnescherm geheel naar wens bepalen. Kies bijvoorbeeld voor de traditionele rechte schermen, of ga voor knikarmschermen die ideaal zijn voor terrassen en balkons.

 

“Met zonneschermen creëert u een eigen comfortabele overkapping en houdt u de warmte van de zon op afstand.”

 

De voordelen van zonneschermen

 

Zonneschermen zijn ontzettend veelzijdig en zijn mede om die reden een waardevolle investering. Maar er zijn meer voordelen: 

 

  • Temperatuurregulatie: Zonneschermen helpen de temperatuur in uw huis te reguleren door overmatige hitte te blokkeren, waardoor uw interieur koeler blijft en uw energierekening mogelijk verlaagt.
  • Bescherming tegen UV-stralen: Ze bieden effectieve bescherming tegen schadelijke UV-stralen, waardoor uw huid, meubels en vloeren worden beschermd tegen verkleuring en schade.
  • Privacy: Naast het reguleren van lichtinval bieden zonneschermen ook privacy, waardoor u comfortabel kunt genieten van uw buitenruimte zonder nieuwsgierige blikken van buitenaf.
  • Verlenging van leefruimte: Door schaduwrijke buitenruimtes te creëren, verlengen zonneschermen uw leefruimte naar buiten, waardoor u het hele jaar door van uw terras, veranda of patio kunt genieten.

 

Creëer een sfeervolle setting in de achtertuin

 

Zonneschermen zijn met name populair in de achtertuin. Hiermee zorgt u niet alleen dat de warme zon niet naar binnen schijnt, maar creëert u ook een aangename schaduwrijke plek waar u kunt ontspannen en genieten van uw buitenruimte. U zorgt als het ware voor een overkapping die uw terras of patio beschermt tegen directe zonnestralen en lichte regen, waardoor u het hele jaar in uw tuin kunt plaatsnemen. 

 

Laat uw zonnescherm op maat aanmeten

 

Voor een perfecte pasvorm en optimale werking is het belangrijk om uw zonnescherm op maat te laten aanmeten. Bij Projectservice Zuidwest B.V. zorgen wij voor een nauwkeurige opmeting van uw buitenruimte, zodat uw zonnescherm precies aansluit op uw wensen en behoeften. Onze deskundige medewerkers komen bij u langs om alle benodigde metingen te verrichten en adviseren u over de beste opties voor uw situatie.

 

Meer weten over terrasschermen? 

 

Bij Projectservice Zuidwest B.V. draait alles om vakmanschap en maatwerk. Met veel plezier staan we voor u klaar om u te begeleiden op het gebied van project- en woninginrichting. Onze ervaren specialisten nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en vertalen deze naar een passend en stijlvol ontwerp. Of het nu gaat om buitenzonwering, raamdecoratie, meubilair of andere interieurtoepassingen, wij streven naar perfectie in ieder detail.

 

Indien u interesse heeft in terrasschermen voor uw woning of bedrijfsruimte, raden wij aan om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Middels ons contactformulier kunt u zo nauwkeurig als mogelijk beschrijven waar we u bij kunnen ondersteunen. Uiteraard kunt u ook telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.

 

Veelgestelde vragen over zonneschermen 

 

Waar moet ik op letten bij de aankoop van zonneschermen? 

 

Bij de aankoop van een nieuw zonnescherm zijn er enkele zaken waar u rekening mee dient te houden: 

 

  • Meet de afmetingen zorgvuldig op. Kiest u voor Projectservice Zuidwest B.V.? Dan meten wij de afmetingen nauwkeurig voor u op
  • Kies een zonnescherm dat past bij de stijl van uw woning en tuin.
  • Overweeg verschillende bedieningsopties en let op de kwaliteit en vorm van de cassette van het zonnescherm.
  • Voeg extra sfeer toe aan uw terras met de juiste kleur en patroon van het doek.
  • Schakel de hulp van een expert in indien u vragen heeft. We staan graag voor u klaar.

 

Wat is het temperatuurverschil met een zonnescherm?

 

Buitenzonwering zoals zonneschermen bieden aanzienlijke voordelen. In tegenstelling tot binnenzonwering, die pas ingrijpt nadat de warmte al door het glas is doorgedrongen, kan buitenzonwering al vroeg ingrijpen terwijl ramen en deuren gesloten blijven. Hierdoor kunt u een temperatuurverschil van vijf tot zeven graden bereiken.

neem contact op