Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Geweven hout gordijnen

De interieurtrend van dit moment

 

Een product wat u tegenwoordig veel ziet is geweven hout. Deze natuurlijke uitstraling en geweven structuur zorgen voor warmte en een aangename sfeer in iedere ruimte. Een uitstekende toevoeging in iedere woning, maar ook erg mooi op een school of kantoorruimte. Geweven hout is verkrijgbaar als rolgordijn of vouwgordijn, waardoor u kunt kiezen voor de stijl die het beste bij uw interieur past.


Wat is geweven hout gordijn?

 

Wilt u een natuurlijke look and feel creëren in uw woonruimte of bedrijfskantoor? Dan zijn hout geweven rol- of vouwgordijnen de perfecte keuze. Deze gordijnen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe, riet of andere houtachtige vezels, die met zorg zijn geweven om een unieke textuur en uitstraling te creëren. Ze voegen warmte, karakter en een vleugje natuur toe aan iedere ruimte, waardoor ze zowel functioneel als decoratief zijn.

De geweven structuur van het product filtert het daglicht op een unieke manier. Geweven hout brengt warmte en sfeer in huis en creëert tegelijkertijd een rustige en uitnodigende omgeving.


Welke geweven houtgordijnen zijn er?

 

Geweven houtgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. We gaan dieper in op de twee meest voorkomende gordijnen:

  • Rolgordijnen: geweven houten rolgordijnen bestaan uit een enkele laag stof die opgerold kan worden om het raam te bedekken. Ze zijn verkrijgbaar in diverse texturen en kleuren, waardoor u kunt kiezen voor de uitstraling die het beste bij uw interieur past.
  • Vouwgordijnen: geweven houten vouwgordijnen bestaan uit horizontale panelen die opgevouwen kunnen worden wanneer ze omhoog getrokken worden. Ze bieden een elegante uitstraling en zijn ideaal voor het creëren van een warme en gezellige sfeer in elke ruimte.


Een veelzijdig gordijn met een natuurlijke look and feel

 

Een met hout geweven gordijn voegt warmte en karakter toe aan iedere ruimte. Het creëert een gezellige en uitnodigende sfeer, terwijl het tegelijkertijd een vleugje natuurlijke schoonheid aan uw interieur toevoegt. Zo is het een mooie eyecatcher in de woonkamer of juist op een kantoor waar u wat huiselijke sfeer wilt toevoegen.

De voordelen van hout geweven raamdecoratie

 

  • Tropische en rustgevende sfeer in huis
  • Toevoeging van warmte aan de ruimte
  • Karakter en gezelligheid in zowel woningen als bedrijfsruimtes
  • Veelzijdigheid in interieurdecoratie


Meer weten over hout geweven raamdecoratie?

 

Geweven hout geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan uw woning of bedrijfsruimte. Dankzij de veelzijdigheid en verschillende kleuren van het product, zijn er volop opties om de geweven houten gordijnen perfect te laten aansluiten bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Bij Projectservice Zuidwest B.V. zijn wij uiteraard een voorstander van dit mooie product. Wij bieden altijd maatwerk en zorgen dat uw geweven houten gordijnen perfect passen bij de stijl en behoeften van uw interieur. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op en laat ons u helpen bij het realiseren van de perfecte raamdecoratie voor uw ruimte.


Veelgestelde vragen over geweven hout gordijnen

 

Zijn geweven hout gordijnen gemakkelijk te onderhouden?

 

Ja, geweven hout gordijnen zijn over het algemeen gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig stof afnemen met een stofzuiger of zachte borstel en af en toe afnemen met een vochtige doek is meestal voldoende. Voor specifieke reinigingsinstructies is het raadzaam om de aanbevelingen van de fabrikant op te volgen.


Welke soorten wevingen zijn er?

 

Er zijn verschillende soorten wevingen die gebruikt worden bij geweven hout gordijnen, waaronder:

  • Thin sticks: dit zijn dunne houten strips die worden gebruikt om fijnere wevingen te creëren. Ze resulteren in een gordijn met een meer verfijnde uitstraling en bieden een subtielere filtering van het licht.
  • Flat sticks: deze houten strips zijn breder en platter van vorm. Ze worden gebruikt voor wevingen met een grovere structuur, waardoor een robuuster en meer textuurrijk gordijn ontstaat.
neem contact op