Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Schoonloopmat

Een goede eerste indruk van uw pand of woning


Een boswandeling met de hond of met de kinderen naar de speeltuin? Gezellig, maar iets minder leuk als daarna het hele huis onder de modder of viezigheid zit. Met een mooie droog- of schoonloopmat bent u verzekerd van een schone entree.

Dit product neemt niet alleen vocht op, maar absorbeert ook het vuil. Het scheelt een hoop schoonmaakwerk en daarnaast is het prachtig in iedere woning of kantoorruimte.


Wat is een schoonloopmat?


Voorkom een vieze vloer met een schoonloopmat. Een schoonloopmat is een speciaal type mat dat is ontworpen om vocht en vuil van schoenen te verwijderen voordat mensen een ruimte betreden. Deze matten hebben een structuur die effectief vuil en vocht opvangt en vasthoudt, waardoor de verspreiding ervan in de ruimte wordt verminderd. Ze worden vaak geplaatst bij ingangen van gebouwen, winkels, kantoren en woningen om de vloer schoon te houden en de levensduur van vloeren te verlengen.


Wat is het verschil tussen een schoonloopmat en droogloopmat?


Hoewel beide matten op elkaar lijken, zijn er daadwerkelijk verschillen tussen schoonloopmatten en droogloopmatten. Zo is een droogloopmat bedoeld om uw schoenen bij binnenkomst droog te maken, terwijl een schoonloopmat met name bedoeld is als vuilschraper. Door de stugge en rechte polen, is de schoonloopmat effectief in het verwijderen van vuil en modder van schoenzolen voordat men een ruimte betreedt.


De voordelen van schoonloopmatten?


Een schoonloopmat zorgt er niet alleen voor dat vuil en vocht worden verwijderd voordat mensen een ruimte betreden, maar biedt ook nog andere voordelen:

  • Verbetering van de veiligheid: Door vuil en vocht te verwijderen, verminderen schoonloopmatten het risico op uitglijden en vallen, waardoor de veiligheid in de ruimte wordt verbeterd.
  • Bescherming van vloeren: Door het vuil en vocht op te vangen voordat het de vloer bereikt, helpen schoonloopmatten om de vloer te beschermen tegen beschadiging, krassen en slijtage, waardoor de levensduur van de vloer wordt verlengd.
  • Verbetering van de hygiëne: Schoonloopmatten dragen bij aan een schonere en hygiënischere omgeving door het vuil buiten de deur te houden, waardoor de behoefte aan frequente reiniging van de vloer wordt verminderd en de algehele hygiëne wordt bevorderd.


Schoonloopmatten: Functioneel maar ook een eyecatcher


Hoewel een schoonloopmat vooral voor praktische doeleinden wordt gebruikt, kan het vandaag de dag ook een echte eyecatcher zijn. Zo kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren en patronen schoonloopmatten. Hierdoor kunt u niet alleen vuil en vocht effectief verwijderen bij het betreden van een ruimte, maar is het ook een goede eerste indruk voor gasten en bezoekers. Een mooie en goed gekozen schoonloopmat kan namelijk direct de sfeer en stijl van uw interieur weerspiegelen.


Kies voor Projectservice Zuidwest B.V.


Met een mooie droog- of schoonloopmat bent u verzekerd van een schone entree. Dit product neemt niet alleen vocht op, maar absorbeert ook het vuil. Het scheelt een hoop schoonmaakwerk en daarnaast is het prachtig in iedere woning of kantoorruimte. Bovendien kan een schoonloopmat ook een mooie bijdrage leveren aan het totale interieur, door bijvoorbeeld te kiezen voor matten met een specifieke kleur of met unieke patronen.

Bij Projectservice Zuidwest B.V. staan we graag klaar voor het opmeten en leggen van een schoonloopmat in uw woning of bedrijfspand.


Veelgestelde vragen over schoonloopmatten


Hoe kan ik mijn deurmat schoonmaken?


In de meeste gevallen is het schoonmaken van je deurmat een eenvoudige klus. Gebruik gewoon de stofzuiger en indien nodig een sopje of wasmachine.


Waarom is een schoonloopmat belangrijk?


Een schoonloopmat is belangrijk omdat het helpt om vuil en vocht buiten de deur te houden, waardoor de vloer binnen schoon blijft en de kans op uitglijden en vallen wordt verminderd. Het verlengt ook de levensduur van vloeren door te voorkomen dat vuil en vocht ze beschadigen.

neem contact op