Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Over ons

Wij zijn Projectservice Zuidwest B.V. uit Yerseke. Uw partner en specialist op het gebied van project- en woningstoffering. Maak kennis met ons familiebedrijf en de liefde voor het vakmanschap.

Al uw projecten op het gebied van interieur en stoffering vragen om een goed plan. Of het nu gaat om de stoffering van een hotel, kantoor, zorginstelling of school, u bent hiervoor bij ons aan het juiste adres. We lezen de tekeningen digitaal in en adviseren u op het gebied van de diverse types vloerafwerking. Vervolgens brengen we een vrijblijvende offerte uit. U mag van ons verwachten dat we met u meedenken in het maken van de juiste keuze.

In het bepalen hiervan zal niet alleen het esthetische aspect meespelen, maar ook duurzaamheid en niet te vergeten…. de financiële aspecten.

Projectservice Zuidwest is ook FSC® erkend C117418 en VCA* gecertificeerd. We hebben ook ervaring in het werken onder BREEAM certificaat en het werken volgens het Cradle to Cradle principe. Om maar iets te noemen: we leveren o.a. materialen die voorzien zijn van econyl garen, tapijttegels met ecobase backing, CO2 neutrale producten enzovoort.

We hebben korte lijnen, we werken met een vast aanspreekpunt op het project. De lage overheadkosten worden vertaald in onze eenheidsprijzen zodat we zeer concurrerend kunnen werken. De stoffeerders waar wij mee samenwerken wonen verspreid door het land zodat we in iedere provincie toch een concurrerende prijs aan kunnen bieden voor uw stoffering.

Kortom, de kracht van Projectservice Zuidwest is plannen maken met advies op maat en de focus op duurzaamheid.

Onze landelijke score in 2019 volgens zakelijke beslissers kunt u in de volgende link bekijken: https://mtsprout.nl/mt1000/mt1000_2019/mt1000-beste-kantoorinrichters

Vele opdrachtgevers gingen u reeds voor, neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. We helpen u graag!

 

neem contact op