Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Horren

Voor optimale ventilatie, zonder ongedierten

 

Horren zijn al jarenlang het ideale product om insecten buiten de deur te houden. Ze zijn ideaal voor alle ramen, deuren, schuifpuien en draai kiepramen, en bieden een effectieve oplossing voor het behouden van een frisse luchtstroom binnenshuis. Door een ruime keuze aan mogelijkheden kunt u de horren perfect afstemmen op de rest van uw woning.

 

Houd ongewenste insecten buiten de deur met horren

 

Het voornaamste doel van een hor is het creëren van een barrière tegen insecten, zodat u bij het openen van uw raam geen last meer heeft van muggen, vliegen of andere plaagdieren in uw huis of kantoor. Daarnaast zorgen horren ervoor dat er frisse lucht naar binnen kan stromen terwijl stof en pollen buiten worden gehouden, waardoor uw leef- of werkomgeving gezonder en comfortabeler wordt.

 

Welke soorten horren zijn er? 

 

Plissé hordeuren en raamhorren zijn populaire keuzes in woningen, vanwege hun flexibiliteit en gemakkelijke bediening. Ze kunnen eenvoudig worden geopend en gesloten door middel van een vouwsysteem, wat ze ideaal maakt voor zowel deuren als ramen. Deze horren zijn beschikbaar in diverse maten en kleuren, waardoor ze passen bij verschillende interieurstijlen.

Een vaste hor is vaak permanent geïnstalleerd voor ramen die zelden of nooit worden geopend. Deze horren zijn stevig en bieden voortdurende bescherming tegen insecten zonder dat ze verwijderd hoeven te worden. Ze zijn een duurzame oplossing voor ruimtes waarin insecten buitengesloten moeten blijven.

Rollende horren zijn weer ideaal voor grote openingen zoals schuifpuien. Ze kunnen gemakkelijk op en neer worden gerold, waardoor ze praktisch zijn in gebruik. Deze horren zijn vaak te vinden in moderne interieurs vanwege hun strakke en functionele ontwerp, waardoor ze naadloos integreren in het huiselijke decor.

 

Horren op maat

 

Horren zijn de ideale oplossing voor wie insecten buiten wil houden zonder concessies te doen aan het uitzicht of de functionaliteit van ramen en deuren. Bij ons kunt u terecht voor horren die nauwkeurig worden ingemeten zodat ze voldoen aan de afmetingen en specificaties van uw ramen, deuren of schuifpuien. Of het nu gaat om een standaard raam, een draaikiepraam of een grote schuifpui, wij leveren maatwerk horren die perfect passen en naadloos aansluiten op uw interieur. Met een ruime keuze aan materialen en kleuren zorgen wij ervoor dat de horren niet alleen functioneel zijn, maar ook in uitstraling aansluiten bij uw woning of kantooromgeving.

 

De voordelen van horren

 

  • Houden insecten zoals muggen, vliegen en andere plaagdieren buiten
  • Laten frisse lucht binnen zonder dat er veel stof en pollen mee naar binnen komen
  • Zorgen voor een comfortabele en gezonde binnenomgeving
  • Past uitstekend in diverse ruiten, deuren en puien

 

Meer weten over horren? 

 

Op zoek naar horren op maat van topkwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan maatwerk horren die uitstekend passen bij uw ramen, deuren of schuifpuien. Onze horren zijn niet alleen functioneel in het weren van insecten, ze passen ook naadloos in het design van uw woning of kantoor. 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, advies op maat of een offerte op basis van uw specifieke wensen. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste horren.

 

Veelgestelde vragen over horren

 

Welke soorten horren bieden jullie aan?


Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten horren, waaronder plissé hordeuren, raamhorren, vaste horren en rollende horren. Elk type hor heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, afhankelijk van uw specifieke behoeften en de situatie van uw ramen of deuren.

 

Hoelang gaan horren doorgaans mee? 


Horren kunnen doorgaans vele jaren meegaan, afhankelijk van het materiaal en de kwaliteit van de constructie. Gemiddeld kunt u verwachten dat goed onderhouden horren tussen de 10 tot 15 jaar meegaan. Regelmatig onderhoud kan de levensduur van de horren verlengen.

neem contact op