Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Rolgordijnen

Rolgordijnen maken uw woning of kantoorruimte af

 

Rolgordijnen zijn al jaren een van de populairste raamdecoratie van Nederland. En dat is niet gek, het is namelijk een ideaal product vanwege zijn veelzijdigheid, functionaliteit en esthetische uitstraling. Met rolgordijnen kunt u eenvoudig de lichtinval regelen en uw privacy behouden, terwijl u tegelijkertijd uw interieur verrijkt met een stijlvolle en moderne uitstraling.

Of het nu gaat om het verduisteren van een slaapkamer, het filteren van het zonlicht in een kantoorruimte, of het creëren van een gezellige sfeer in de woonkamer, rolgordijnen bieden de perfecte oplossing voor elke ruimte. Met een breed scala aan kleuren, stoffen en bedieningsopties zijn er rolgordijnen beschikbaar die perfect passen bij uw persoonlijke smaak en interieur.


De voordelen van rolgordijnen

 

Rolgordijnen hebben vele voordelen en zijn niet voor niets een populaire keuze in woningen en kantoorruimtes. Ze bieden niet alleen een effectieve manier om de hoeveelheid lichtinval te regelen, maar ook om de privacy te waarborgen. Daarnaast zijn rolgordijnen gemakkelijk te bedienen en te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor drukke huishoudens en zakelijke omgevingen.

Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren en materialen, waardoor er voor elke smaak en interieur een passende optie te vinden is.


Welke soorten rolgordijnen zijn er?

 

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten. De meest voorkomende varianten zijn verduisterende rolgordijnen en lichtdoorlatende rolgordijnen. Beide rolgordijnen hebben een andere rol en bieden verschillende voordelen:

  • Verduisterende rolgordijnen: Deze rolgordijnen zijn speciaal ontworpen om het binnenvallende licht te blokkeren en zorgen voor volledige duisternis in de ruimte. Ze zijn ideaal voor slaapkamers of andere ruimtes waar maximale privacy en duisternis gewenst zijn.
  • Lichtdoorlatende rolgordijnen: Deze rolgordijnen laten een bepaalde hoeveelheid licht door terwijl ze tegelijkertijd privacy bieden. Ze filteren het directe zonlicht en zorgen voor een aangename sfeer in de kamer, zonder de ruimte volledig te verduisteren.

Naast deze twee hoofdvarianten zijn er ook nog andere opties, zoals zonwerende rolgordijnen, transparante rolgordijnen en tegenwoordig zelfs elektrische rolgordijnen. Of wat dacht u van duo rolgordijnen, die zowel transparante als niet transparante banen hebben.


Maatwerk rolgordijnen voor uw woning of bedrijfsruimte

 

Projectservice Zuidwest B.V. onderscheidt zich door uitsluitend maatwerk te bieden. Dat betekent dat wij geen standaard rolgordijnen monteren, maar elke set rolgordijnen specifiek afstemmen op de afmetingen, stijl en functionele eisen van uw ruimte. Hierdoor bent u verzekerd van perfect passende rolgordijnen die naadloos aansluiten op uw interieur en optimaal presteren in termen van lichtregulering, privacy en gebruiksgemak.


Waarom u kiest voor Projectservice Zuidwest B.V.

 

  • Wij leveren al jaren vakmanschap en maatwerk
  • Deskundig en bovendien eerlijk advies
  • Kwalitatieve rolgordijnen, verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten
  • Klanttevredenheid en persoonlijke service op de eerste plaats


Meer weten over de mogelijkheden met rolgordijnen?

 

Of u nu kiest voor een verduisterend rolgordijn of juist wat meer licht wilt creëren door een transparant rolgordijn, wij staan voor u klaar om u waar nodig te adviseren om de juiste keuze te maken. Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte rolgordijnen die voldoen aan uw wensen en behoeften.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of project? Middels ons contactformulier kunt u snel en eenvoudig uw wensen beschrijven. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch of via de mail bereiken. Of kom gerust eens langs bij ons op kantoor. De koffie staat voor u klaar.


Veelgestelde vragen over rolgordijnen

 

Hoe kan ik mijn rolgordijnen schoonmaken?

 

Het schoonmaken van rolgordijnen kan op verschillende manieren, afhankelijk van het type stof. Voor stoffen rolgordijnen kun je ze voorzichtig afstoffen met een plumeau of stofzuiger met borstelmondstuk. Bij vlekken kun je een mild reinigingsmiddel gebruiken met een vochtige doek. Voor PVC-rolgordijnen kun je ze afnemen met een vochtige doek en milde zeepoplossing. Zorg ervoor dat je de rolgordijnen volledig laat drogen voordat je ze weer omhoog trekt.

 

Zijn rolgordijnen geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer?

 

Niet alle rolgordijnen zijn geschikt voor vochtige ruimtes. Als je rolgordijnen in de badkamer wilt plaatsen, is het belangrijk om te kiezen voor vochtbestendige materialen zoals PVC of aluminium. Deze materialen zijn bestand tegen vocht en schimmelvorming, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer.

neem contact op