Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Gordijnen

Bij Projectservice Zuidwest begrijpen we dat gordijnen niet alleen een functionele rol spelen, maar ook een belangrijke bijdrage leveren aan de sfeer en uitstraling van uw interieur. Of u nu op zoek bent naar verduisterende gordijnen voor een goede nachtrust, elegante vitrages voor een luchtige uitstraling, of op maat gemaakte gordijnen die perfect passen bij uw ramen, wij hebben voor ieder wat wils.

Waarom kiezen voor Projectservice Zuidwest?

– Ruim Assortiment: Van klassiek tot modern, onze collectie omvat een breed scala aan stoffen, kleuren en patronen. Er is altijd iets dat past bij uw stijl en wensen.

– Op Maat Gemaakt: Elk huis is uniek, en dat geldt ook voor onze gordijnen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw ramen en interieur.

– Kwaliteit en Duurzaamheid: Wij selecteren alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat onze gordijnen niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan.

– Advies en Service: Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij elke stap, van het kiezen van de juiste stof tot de installatie van de gordijnen. Wij komen desgewenst bij u thuis voor een persoonlijk advies.

 

Onze Collectie

– Verduisterende Gordijnen: Ideaal voor slaapkamers en ruimtes waar u volledige duisternis wenst. Onze verduisterende gordijnen bieden uitstekende lichtdemping en dragen bij aan een goede nachtrust.

– Vitrages en Transparante Gordijnen: Perfect voor woonkamers en andere ruimtes waar u veel natuurlijk licht wilt behouden. Deze gordijnen zorgen voor een lichte, luchtige sfeer terwijl ze toch privacy bieden.

– Gordijnen op Maat: Voor ramen met ongewone maten of vormen bieden wij op maat gemaakte gordijnen. Onze maatwerkservice zorgt ervoor dat uw gordijnen perfect passen en er prachtig uitzien.

 

Hoe Werkt Het?

  1. Adviesgesprek: Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Onze experts komen bij u langs om uw wensen te bespreken en uw ramen op te meten.
  2. Keuze en Ontwerp: Samen kiezen we de perfecte stof en het ontwerp voor uw gordijnen. U ontvangt een vrijblijvende offerte.
  3. Productie: Na uw goedkeuring gaan we aan de slag met het maken van uw gordijnen.
  4. Installatie: Wij verzorgen de professionele installatie van uw gordijnen, zodat u zeker weet dat ze perfect hangen.

 

Neem Contact Op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. U kunt ook ons contactformulier invullen, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Kies voor stijl, kwaliteit en service met de gordijnen van Projectservice Zuidwest. Wij helpen u graag om van uw huis een echt thuis te maken!

neem contact op