Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Meubilair

Meubels maken uw zakelijke ruimte af

 

Met een breed assortiment aan meubilair voor de zakelijke markt, zoals werkplekken, loungehoeken, opbergfaciliteiten en vergaderopstellingen bieden wij bij Projectservice Zuidwest B.V. hoogwaardige oplossingen die aansluiten bij de behoeften van moderne werk- en leefomgevingen.

Wij ontzorgen u graag op het gebied van interieur door het leveren van maatwerk, van ontwerp tot realisatie, en zorgen ervoor dat uw ruimtes functioneel en stijlvol worden ingericht volgens uw specifieke wensen en eisen. Daarbij zijn wij pas tevreden als u dit ook bent.

 

Van werkplekken tot complete kantoorinrichting

 

Een inspirerende en stijlvol ingerichte werkruimte draagt indirect bij aan de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. Investeren in een comfortabele en functionele werkomgeving is dan ook essentieel voor het succes van uw organisatie. Bij Projectservice Zuidwest B.V. bent u aan het juiste adres voor de complete inrichting van deze productieve ruimtes. 

Door te kiezen voor kwalitatief kantoormeubilair, bestaande uit onder andere ergonomische stoelen, verstelbare bureaus, praktische opbergsystemen en stijlvolle vergadertafels, creëren wij een comfortabele en efficiënte werkplek.

 

Ook voor loungehoeken en werkcafés 

 

In het bedrijfspand moet er natuurlijk ook voldoende ruimte zijn voor een plek waar ontspanning en informele ontmoetingen gestimuleerd worden. Niet alleen bevorderen deze ruimtes de teamgeest en creativiteit, ze bieden ook een informele setting voor brainstormsessies en informeel overleg.

Ook dan is het verstandig om deze ruimte doordacht in te richten, waarbij aandacht wordt besteed aan comfortabele zitplaatsen, functionele indelingen en sfeervolle ambiance. Bij Projectservice Zuidwest B.V. zorgen we naast de projectstoffering van de ruimte, ook voor meubels als loungebanken, fauteuils bijzettafels, stoelen en bijbehorende accessoires. 

 

Waarom u kiest voor Projectservice Zuidwest B.V. 

 


Meer informatie over projectmeubilair?  

 

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Kunt u wel wat inspiratie gebruiken op het gebied van projectmeubilair? Of wilt u de mogelijkheden uitgebreid met ons doornemen? Bij Projectservice Zuidwest B.V. staan we voor u klaar om u te voorzien van deskundig en eerlijk advies bij het bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw projectinrichting. Inclusief meubels die bijdragen aan een productieve en tegelijkertijd comfortabele werkruimte voor u en uw personeel. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.