Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Duorolgordijnen

Een populaire keuze in raamdecoratie

 

De duo rolgordijnen winnen jaarlijks aan populariteit. En daar zijn voldoende redenen voor. Door het transparante karakter hebben duo rolgordijnen iets weg van vitragegordijnen, maar dan met een strak visueel effect. Zo creëert u een sfeervolle ruimte met een moderne uitstraling.

Met duo rolgordijnen kunt u genieten van het beste van twee werelden: de functionaliteit van een jaloezie gecombineerd met de elegantie van een gordijn.


Wat zijn duo rolgordijnen?

 

Duo rolgordijnen bestaan uit horizontale banen die met een uniek ontwikkeld systeem achter elkaar geschoven kunnen worden. De gordijnen bestaan uit twee lagen stof met zowel transparante als niet-transparante banen die langs elkaar bewegen. Hierdoor kunt u eenvoudig de gewenste hoeveelheid lichtinval en privacy regelen. Duo rolgordijnen zijn daarnaast verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten, waardoor u deze geheel naar wens kunt stijlen met de rest van uw interieur.

Naast de standaard duo rolgordijnen bestaan er ook elektrische duo rolgordijnen. Hiermee reguleert u vanaf uw bank, stoel of bed gemakkelijk de lichtinval met een afstandsbediening. Praktisch, veelzijdig en sfeervol.


Controle over lichtinval en privacy in uw ruimtes

 

Met duo rolgordijnen heeft u uitstekende controle over lichtinval en privacy in uw ruimtes. Deze veelzijdige raambekleding biedt de mogelijkheid om de transparante en niet-transparante banen langs elkaar te bewegen, zodat u de gewenste hoeveelheid lichtinval kunt regelen terwijl u toch privacy behoudt.


Wat zijn de voordelen van duo rolgordijnen?

 

  • Isolerende werking dankzij de dubbele lagen stof
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, breedtes en soorten
  • Een veelzijdige keuze in verschillende interieurs
  • Flexibele lichtregulatie en privacy
  • Op maat gemaakt waardoor ze uitstekend aansluiten

 

Duo rolgordijnen op maat? Laat u kundig adviseren

 

Vakmanschap en maatwerk, dat is waar wij voor staan. Met veel plezier staan we voor u klaar voor deskundig advies en begeleiding op het gebied van duo rolgordijnen. Onze ervaren specialisten nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en vertalen deze naar een passend en stijlvol ontwerp.

Indien u interesse heeft in duo rolgordijnen voor uw woning of bedrijfsruimte, raden wij aan om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Middels ons contactformulier kunt u zo nauwkeurig als mogelijk beschrijven waar we u bij kunnen ondersteunen. Uiteraard kunt u ook telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Duo rolgordijnen in uw woning of bedrijfsruimte? Dan kiest u voor het maatwerk van Projectservice Zuidwest B.V.


Veelgestelde vragen over duo rolgordijnen

 

Zijn duo rolgordijnen geschikt voor alle typen ramen?

 

Duo rolgordijnen zijn geschikt voor diverse soorten ramen, waaronder standaard ramen, draai-kiepramen en dakramen. Ze kunnen zowel binnen als buiten het raamkozijn worden gemonteerd, afhankelijk van uw voorkeur en de beschikbare ruimte.


Zijn duo rolgordijnen ook verduisterend verkrijgbaar?

 

Bij Projectservice Zuidwest B.V. bieden wij een assortiment duo rolgordijnen aan, waaronder verduisterende varianten. Deze gordijnen zijn ontworpen om volledige duisternis te creëren in ruimtes zoals slaapkamers. De verduisterende eigenschappen worden bereikt door een speciale coating aan de achterkant van de stof die het licht blokkeert en zorgt voor privacybescherming.


Hoe kan ik de juiste maat duo rolgordijnen voor mijn ramen kiezen?

 

Het kiezen van de juiste maat duo rolgordijnen is essentieel voor een perfecte pasvorm en uitstraling. Kiest u voor Projectservice Zuidwest B.V.? Dan zorgen wij ervoor dat wij alle maten deskundig bij u thuis komen inmeten.

neem contact op