Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

PVC vloeren

Duurzaam, veelzijdig en geliefd

PVC is een sterk, slijtvast en bovenal mooi product dat de afgelopen jaren aanzienlijk aan populariteit heeft gewonnen. Met name de veelzijdigheid van het materiaal maakt dat steeds meer mensen ervoor kiezen om deze vloeren te laten leggen in zowel particuliere als zakelijke ruimtes. U kunt namelijk eindeloos variëren met deze populaire vloerafwerking.

Denk bijvoorbeeld aan een visgraat PVC patroon, PVC met een betonlook of met houtstructuur dat niet van echt te onderscheiden is. De mogelijkheden zijn divers en bieden de vrijheid om de vloer volledig af te stemmen op uw persoonlijke smaak en de stijl van de ruimte.

De voordelen van een PVC vloer

PVC staat bekend om de vele voordelen. Niet voor niets is het een populaire keuze in zowel particuliere als zakelijke omgevingen. We zetten graag de meest toonaangevende voordelen van PVC voor u op een rij:

  • PVC is slijtvast en kan tegen een stootje: PVC is behoorlijk slijtvast. Het is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen intensief gebruik en zelfs tegen water. PVC is dan ook een geliefde keuze in zakelijke ruimtes.
  • Uitstekend geschikt voor vloerverwarming: Een PVC vloer staat bekend om zijn goede warmtegeleiding, waardoor het ideaal is voor boven vloerverwarmingssystemen.
  • Diverse legmogelijkheden: PVC biedt verschillende opties voor het leggen, waaronder verlijming op de ondergrond, zwevende installatie en middels kliksystemen. Daarnaast kunt u met PVC alle kanten op qua vloerpatronen.
  • Isolerend en geluiddempend: PVC heeft isolerende eigenschappen die bijdragen aan het behoud van warmte in een ruimte. Bovendien fungeert het als geluiddempend materiaal, waardoor het bijdraagt aan een rustige en comfortabelere omgeving.

 

Ontdek de veelzijdigheid van een nieuwe PVC vloer

PVC is niet voor niets een van de populairste keuzes voor vloerbedekking in zowel particuliere als zakelijke toepassingen. De duurzame eigenschappen, het brede aanbod aan mogelijkheden en uiteraard de uitstraling ervan maken het een populaire keuze voor moderne interieurs.

PVC is toepasbaar in iedere ruimte en daarom ook een ware aanrader in ieder interieur. Van particuliere woningen tot kantoren en van horecagelegenheden tot hotels.

De mogelijkheden met PVC

Van een PVC visgraatvloer tot PVC-tegels en van een elleboog patroonvloer tot een ladder vloerpatroon, het is allemaal mogelijk dankzij PVC. Doordat PVC-vloeren over het algemeen geen klikverbinding (tenzij u kiest voor PVC laminaat) hebben en dus gemakkelijk kunnen worden verlijmd op de ondergrond, zijn de mogelijkheden voor vloerpatronen breed en gevarieerd.

Daarnaast is er een enorm aanbod aan soorten, maten en kleuren PVC vloer. Van betonlook tot een eikenhouten uitstraling, PVC is veelzijdig en multifunctioneel.

Bij Projectservice Zuidwest B.V. zijn wij gespecialiseerd in project- en woningstoffering. We voorzien u dan ook graag van kundig advies zodat u de juiste keuze maakt voor uw project of woning.

Kies voor de expertise van Projectservice Zuidwest B.V.

Bij familiebedrijf Projectservice Zuidwest B.V. draait alles om vakmanschap en een persoonlijke benadering. Wij garanderen scherpe prijzen voor projecten en particuliere opdrachten. Professionele begeleiding en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. De stoffering wordt te allen tijde verzorgd door onze eigen stoffeerders, die beschikken over de kennis en expertise om altijd een optimaal resultaat te realiseren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of project? Middels ons contactformulier kunt u snel en eenvoudig uw wensen beschrijven. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch of via de mail bereiken. Of kom gerust eens langs bij ons op kantoor. De koffie staat voor u klaar.

Veelgestelde vragen over PVC vloeren


Is een plak PVC vloer geschikt voor alle ruimtes?

Ja, over het algemeen is een PVC-vloer geschikt voor diverse ruimtes. PVC heeft eigenschappen die het zeer veelzijdig maken. Het is bestand tegen vocht, wat het geschikt maakt voor badkamers en keukens. Bovendien is het slijtvast en duurzaam, waardoor het ideaal is voor drukbezochte ruimtes zoals gangen en woonkamers. Er zijn overigens veel verschillende soorten PVC vloeren, waardoor er voor vrijwel elke ruimte een geschikte variant is.

 

Welke toepassingen zijn er mogelijk met PVC?

Met PVC zijn er diverse toepassingen mogelijk. PVC wordt veel gebruikt als vloerbedekking, waarbij verschillende patronen en stijlen, zoals visgraat of betonlook, mogelijk zijn. PVC is doorgaans verkrijgbaar in tegels en PVC stroken.

Is een PVC vloer goedkoop?

Een goedkope PVC vloer kan een kosteneffectieve en duurzame keuze zijn voor diverse ruimtes. De prijs van een PVC vloer kan variëren, maar over het algemeen staat PVC bekend om zijn betaalbaarheid. Het biedt een kosteneffectieve oplossing, vooral gezien de duurzaamheid en lange levensduur van PVC vloeren.

Goedkope vloeren PVC nodig? Kies voor de expertise van Projectservice Zuidwest B.V. 

neem contact op