Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Sportvloeren

Duurzame en veilige sportvloeren voor iedere sportgelegenheid

 

Optimaliseer het comfort van sporten met de aanwezigheid van een kwalitatieve sportvloer. Of het nu gaat om complete sportzalen of de kleine fitnessruimte in uw bedrijfspand, een sportvloer biedt comfort en veiligheid voor iedere sportgelegenheid.

Met een breed aanbod aan mogelijkheden kunnen wij voldoen aan al uw wensen voor uw sportieve accommodatie. Een fitnessvloer maakt de ruimte waarin je sport compleet.

 

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van sportvloeren?

 

Een sportvloer, ook wel fitnessvloer genoemd, is een marmoleum vloer dat vaak wordt aangebracht in scholen en sportzalen. Deze type vloeren zijn ideaal geschikt voor diverse sporten, maar ook voor fitnessruimtes en kinderspeelzalen. Ze zijn verkrijgbaar in een legio aan kleuren en zij geheel naar uw wens aan te passen.

De sportvloeren zijn uitermate bestand tegen intensieve trainingen, gewichten en schokken. Ze bieden optimale grip en stabiliteit, waardoor sporters zich veilig en comfortabel kunnen bewegen tijdens hun oefeningen.

 

Optimaal sportcomfort met sportvloeren

 

Kunststof sportvloeren onderscheiden zich in sportzalen door hun design, kleur en uitstraling. De belijningen en eventuele clublogo’s worden daarnaast op een duurzame wijze toegepast zodat deze na verloop van tijd niet loslaten of snel vervagen.

Sportvloeren zijn veelzijdig en genieten grote populariteit in gymzalen, fitnessruimtes en speelzalen. Ze zijn ideaal voor intensieve trainingen en bieden veel speelplezier dankzij de sterke demping die ze bieden.

 

De voordelen van kwalitatieve sportvloeren

 

Sportvloeren bieden vele voordelen en zijn dan ook een populaire keuze in fitnessruimtes, sportzalen en speelzalen. we benoemen graag de belangrijkste voordelen van sportvloeren:

  • Uitstekend geschikt tegen intensief gebruik: zware gewichten, intensieve cardio-oefeningen en dynamische bewegingen vormen geen enkel probleem voor deze robuuste sportvloeren.
  • Uitstekende demping en veerkracht: de vloeren zijn vaak goed dempend om ervoor te zorgen dat de kans op blessures wordt verkleind en het comfort tijdens het sporten wordt verhoogd.
  • Veel grip door antislip profiel: veilig sporten begint met een stabiele en betrouwbare ondergrond. Onze sportvloeren met antislip profiel zorgen voor maximale grip en voorkomen uitglijden.
  • Gemakkelijk in onderhoud: sport- of fitnessvloeren vereisen minimaal onderhoud, waardoor ze ideaal zijn voor drukke sportfaciliteiten. Ze zijn eenvoudig te reinigen met een mild schoonmaakmiddel en water, en behouden hun kwaliteit en uitstraling met minimale inspanning.

 

De beste kwaliteit vindt u bij Projectservice Zuidwest

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor sportvloeren in uw sportfaciliteit, fitnessruimte of speelzaal? Projectservice Zuidwest B.V. staat graag voor u klaar met deskundig advies en hoogwaardige oplossingen op maat.

Wij hechten veel waarde aan transparantie en kwalitatieve dienstverlening. Met onze expertise en ervaring streven we ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen en uw sportfaciliteit optimaal uit te rusten.


Veelgestelde vragen over sportvloeren

 

Wat is de optimale dikte voor een sportvloer?

 

Voor normaal gebruik, zoals het plaatsen van cardio apparatuur en het geven van groepslessen, wordt een minimale dikte van 6 mm aanbevolen. Als de vloer zware gewichten moet kunnen dragen of onder een trilplaat moet worden geplaatst, is een dikkere vloer aan te raden.

 

Wat is de levensduur van een sportvloer?

 

Sportvloeren voor bedrijven, organisaties en instellingen staan bekend om hun hoge kwaliteit en lange levensduur. De basis van een gietvloer gaat bijvoorbeeld onbeperkt lang mee, waarbij alleen de toplaag na verloop van tijd vanwege gebruikssporen en slijtage moet worden vervangen.

neem contact op