Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Vloerlamp Lone Amber 1-lichts

Vloerlamp Lone Amber 1-lichts

De horeca vloerlamp Lone Amber is uitgevoerd in een luxe amberkleurig glas. Hierdoor heeft de lamp een warme uitstraling. Door het bolvormige glas wordt het licht goed in de ruimte verspreid. De vloerlamp is zeer geschikt om een donkere hoek in de ruimte wat op te fleuren met wat extra sfeerverlichting. De vloerlamp Lone Amber is zeer geschikt om te plaatsen in een modern tot chique interieur.

De horeca vloerlamp Lone Amber heeft een fraai design door het bolvormige glas. Deze mooie vloerlamp biedt ruimte voor één lichtbron. Dimbare LED lichtbronnen zijn de perfecte aanvulling op dit model. Deze horeca lamp is met haar fraaie uitstraling een perfecte aanvulling in elk horeca interieur.

De horeca vloerlamp Lone Amber is tevens verkrijgbaar in een Smoke variant. Daarnaast zijn er verschillende bijpassende lampen te verkrijgen in dezelfde stijl. Bekijk de collectie en mix & match.

Let op: Dit model wordt geleverd exclusief lichtbronnen. De Horeca vloerlamp Lone Amber heeft een fitting van E27, met een maximale wattage per fitting van 40W. We hebben ook geschikte dimbare LED Lichtbronnen beschikbaar.

Diameter lampenkap: 40 cm

Vloerlamp Lone Amber is verkrijgbaar voor €159,95 incl. btw