Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Hanglamp Mariel Smoke 3-lichts

Hanglamp Mariel Smoke 3-lichts

De Horeca hanglamp Mariel Smoke is uitgevoerd in smoked glazen. Dit geeft de hanglamp een moderne maar toch stoere, luxe uitstraling! Doordat de lamp een bolvormig glas heeft, wordt het licht goed in de ruimte verspreid. De hanglamp is zeer geschikt voor boven een ovale of rechthoekige tafel. Door de drie lichtpunten zal het licht mooi geleidelijk verspreid worden. Deze sfeerlamp past goed in verschillende interieurstijlen.

De Horeca hanglamp Mariel Smoke heeft een fraai design door de bolvormige glazen. Deze mooie hanglamp biedt ruimte voor drie lichtbronnen. Dimbare LED lichtbronnen zijn de perfecte aanvulling op dit model. Deze horeca lamp is met haar fraaie uitstraling een perfecte aanvulling in elk horeca interieur.

De Horeca hanglamp Mariel Smoke is tevens verkrijgbaar in een Amber variant. Daarnaast zijn er verschillende bijpassende lampen te verkrijgen in dezelfde stijl. Bekijk de collectie en mix & match.

Let op: Dit model wordt geleverd exclusief lichtbronnen. De Horeca hanglamp Mariel Smoke heeft een fitting van E27, met een maximale wattage per fitting van 40W. Wij hebben ook geschikte dimbare LED Lichtbronnen beschikbaar.

Hanglamp Mariel Smoke is verkrijgbaar voor €129,95 incl. btw