Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Wandkast Bradley 80×220 cm

De Bradley wandkast is een stijlvolle opbergkast met genoeg ruimte om spullen in op te bergen. Dankzij deze open kast kan deze ook op decoratieve wijze een ruimte afstijlen.

Wandkast Bradley is gemaakt van rubberhout met een laag eikenfineer, waardoor het meubel een rustieke uitstraling heeft. De kast heeft een hoogte van 220 cm en twee kastdeurtjes. Hiermee benut je de ruimte optimaal zonder dat de open kast veel ruimte van de kamer inneemt. Achter de twee kastdeurtjes heb je voldoende opbergruimte voor boeken, documenten of andere spullen die hierdoor niet direct in het zicht zijn. De planken in de kast kunnen op de gewenste hoogte worden afgesteld om zo de juiste spullen te kunnen opbergen.

De fronten van de kastdeuren hebben een gestreept design, waardoor de houten kast een elegante uitstraling heeft. Dit design heeft dezelfde look als die van een houten wandpaneel en het meubel is daardoor ook perfect te matchen met deze populaire interieurtrend. Ook zijn de deuren voorzien van een softclose systeem. Een soft close kastdeur kan heel makkelijk geruisloos gesloten worden en zal als deze te hard wordt dichtgedaan niet snel beschadiging aan het meubel veroorzaken.

Het Bradley wandmeubel is flexibel inzetbaar, omdat hij op verschillende plekken tot zijn recht kan komen.

Verkrijgbaar in de kleuren: blank eiken, zwart eiken, rustiek eiken, zwart/rustiek eiken en zwart/blank eiken

Breedte: 80 cm
Diepte: 45 cm
Hoogte: 220 cm
Hoogte zonder pootjes: 208 cm

De prijs van deze kast is €649,95 incl. btw

 

Offerte aanvragen