Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Tafelblad Deens ovaal visgraat Janne PVC

Tafelblad Deens ovaal visgraat Janne PVC 240 x 110 cm of 280 x 110 cm

Tafelblad Janne is een Deens ovaal tafelblad dat geplaatst kan worden op een onderstel. Dit maakt het mogelijk om zelf een tafel samen te stellen. Hierdoor is het mogelijk om een uitstraling van de interieur te bepalen. Het tafelblad is ingelegd met een visgraatpatroon en heeft een naturel eikenkleurige finish. De tafel is gemaakt van PVC. PVC als materiaal voor een tafel is zeer sterk en onderhoudsarm.

PVC als materiaal voor een tafel heeft vele voordelen. Het blad is opgebouwd uit drie lagen: de rug, de bedrukte filmlaag en een toplaag. De rug van het tafelblad is gemaakt van zuivere PVC. Zuivere PVC zorgt voor een optimale stabiliteit waardoor het blad enorm sterk is.

De tweede laag is de filmlaag. Deze laag zorgt voor de uitstraling van het blad. Tafelblad Mati heeft een licht eiken look waardoor deze goed te combineren is in een Scandinavische bedrijfsinterieur. Na de filmlaag wordt er toplaag aangebracht over het blad. De toplaag zorgt ervoor dat het product zo goed mogelijk wordt beschermd tegen slijtage. Ook zorgt de toplaag ervoor dat er een structuur ontstaat waardoor er knoesten voelbaar zijn op het blad. Zo is het niet te onderscheiden van echt hout.

Tenslotte zorgt de toplaag er ook voor dat het blad een matte afwerking krijgt. Hierdoor spiegelt het tafelblad niet en krijgt het een natuurlijke en rustige uitstraling. Het tafelblad is makkelijk schoon te maken met een lichtvochtige doek. Het is hierbij belangrijk om geen gebruik te maken van zuren of agressieve schoonmaakmiddelen. Dit beschadigt het blad waardoor het niet meer te herstellen is.

 

Offerte aanvragen