Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Stoel op wieltjes Runa gerecycled polyester

Stoel op wieltjes Runa gerecycled polyester

Stoel Runa is een duurzame stoel doordat de stof gemaakt is van 100% gerecyclede plastic flessen. De stoel heeft een heerlijke comfortabele en ruime zit. De hoge rugleuning in combinatie met de armleuningen verhogen het zitcomfort. De skatewieltjes maken het mogelijk de stoel makkelijk te verplaatsen.

Stoel Runa heeft een bekleding van gerecyclede stof. Deze stof is gemaakt van 100% plastic flessen waardoor de stoel duurzaam is. De stof heeft een Martindale score van 50.000. Dit betekent dat de stof slijtvast is en geschikt is voor intensief gebruik. Daarnaast is deze stof volledig waterafstotend. Dit maakt de Runa perfect geschikt voor horeca en recreatie inrichtingen.

Het onderstel is gemaakt van gepoedercoat metaal in combinatie met skatewieltjes. De skatewieltjes zijn medium hard waardoor deze geschikt zijn voor verschillende vloeren. Ze zullen geen sporen achterlaten.

Deze stoel is beschikbaar in de kleuren grijs, beige en taupe.

Stoel op wieltjes Runa gerecycled polyester taupeStoel op wieltjes Runa gerecycled polyester beigeStoel op wieltjes Runa gerecycled polyester grijs

 

Offerte aanvragen