Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Slaapfauteuil Hanna eco-leer

Slaapfauteuil Hanna is bekleed met een eco-leer stof en wordt gekenmerkt door een industriële look. U tovert de Hanna in een handomdraai om in een fauteuil of een bed. De multifunctionele bank Hanna maakt van elke kamer probleemloos een multifunctionele kamer zoals een extra slaapkamer voor in vakantiehuisjes of een rustruimte in een bedrijf.

Wanneer u de fauteuil wilt gebruiken als bed, kunt u de rugleuning naar beneden klappen en de voetensteun uitklappen. Op deze manier verandert u de fauteuil  gemakkelijk in een bed en is deze klaar voor gebruik. Er is een kussen inbegrepen bij de fauteuil en de fauteuil is geschikt voor 1 persoon.

Afmetingen als fauteuil:

– Zithoogte: 42 cm

– Zitdiepte: 46 cm

– Zitbreedte: 80 cm

Afmetingen als bed:

– Lighoogte: 30 cm

– Ligdiepte: 190 cm

– Ligbreedte: 80 cm

Eco-leer is een duurzame variant op echt leer. Leer dat normaal gesproken verloren gaat, wordt hergebruikt en gecombineerd met polyester. Op deze manier ontstaat er eco-leer. Het materiaal bestaat voor 70% uit leer en voor 30% uit polyester. Deze combinatie zorgt ervoor dat de stof makkelijk schoon te maken is. Daarnaast is de stof ook nog eens water- en vuilafstotend! Dit betekent dat er geen vocht wordt geabsorbeerd, hierdoor zullen er ook geen vlekken ontstaan.

Deze slaapfauteuil is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en cognac.

Deze fauteuil is verkrijgbaar voor €339,95,- (incl. btw)

Slaapfauteuil Hanna antraciet eco-leer

Offerte aanvragen