Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Slaapbank 1,5 persoons Timo gerecycled polyester

Slaapbank Timo is bekleed met een polyester stof en wordt gekenmerkt door een Scandinavische look. U tovert de Timo in een handomdraai om van een bank naar een slaapbank. De multifunctionele bank Timo maakt van elke kamer probleemloos een multifunctionele kamer zoals een extra slaapkamer voor in vakantiehuisjes of een rustruimte in een bedrijf.

Wanneer u de bank wilt gebruiken als bed, kunt u de armleuningen en rugleuning naar beneden klappen. Uit de rugleuning komt een extra set poten te voorschijn door middel van een rits, op deze manier verandert u de bank gemakkelijk in een bed. Deze slaapbank is met een breedte van 110 cm vergelijkbaar als twijfelaar, wat betekent dat dit gezien kan worden als een breed 1-persoons of smal 2-persoons bed.

Afmetingen als bank:

– Zithoogte: 42 cm

– Zitdiepte: 54 cm

– Zitbreedte: 113 cm

Afmetingen als bed:

– Lighoogte: 42 cm

– Ligdiepte: 182 cm

– Ligbreedte: 110 cm

De slaapbank is gemaakt van een 100% gerecyclede stof. De stof is een duurzame polyester stof gemaakt van plastic flessen en daardoor erg milieuvriendelijk. De stof is net zo sterk, veerkrachtig en slijtvast als normaal polyester. Daarnaast is de stof licht waterafstotend, wat ideaal is in het onderhoud.

Deze slaapbank is verkrijgbaar in de kleuren beige en groen.

Deze slaapbank is verkrijgbaar voor €429,95,- (incl. btw)

Slaapbank 1,5 persoons Timo beige gerecycled polyesterSlaapbank 1,5 persoons Timo groen gerecycled polyester

 

Offerte aanvragen