Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Eettafel (visgraat) zwart of eiken ovaal Ilva

Eettafel visgraat zwart of eiken ovaal Ilva PVC

Beschikbare maten:

 

Eettafel visgraat Ilva is een chique eettafel met een ovale vorm. De tafel is gemaakt van PVC en is ingelegd met een visgraatpatroon. Door de zwartkleurige finish past de tafel goed binnen verschillende bedrijfsinterieurstijlen.

Het tafelblad van eettafel Ilva is gemaakt van PVC. PVC voor een tafel heeft vele voordelen. Door de opbouw van drie verschillende lagen is het een enorm sterk materiaal. Doordat er gebruik wordt gemaakt van zuivere PVC zakt het blad niet door. Vervolgens wordt er een filmlaag aangebracht. De filmlaag zorgt voor de uitstraling van het blad. Vervolgens wordt het blad behandeld met een toplaag. Deze toplaag zorgt voor de matte afwerking van het tafelblad. Tevens zorgt deze laag ervoor dat de tafel krasbestendig is.

Het onderstel van tafel Ilva is gemaakt van gepoedercoat metaal en de vorm van een spinpoot. Het onderstel zorgt voor veel stabiliteit waardoor de tafel stevig op zijn poten staat. Het onderstel heeft dunne, sierlijke balken wat voor een chique uitstraling zorgt. De totale hoogte van de tafel is 74 centimeter. De hoogte tot aan de onderkant van het tafelblad is 71 centimeter.

Het onderhouden van de tafel is eenvoudig. Door de toplaag is de eettafel vrijwel onderhoudsarm. Natuurlijk is het afnemen van de tafel niet onbelangrijk. Het afnemen van de tafel kan met warm water en een sopje. Het gebruiken van zuren en agressieve schoonmaakmiddelen is niet aan te raden omdat hierdoor de tafel onherstelbaar beschadigt. Hierdoor wordt de toplaag aangetast.

Eettafel Ilva bestaat uit een los tafelblad en een onderstel. In het tafelblad dienen zelf gaten geboord te worden voor het bevestigen van het onderstel.

Visgraat eettafel ovaal Ilva PVC 240 x 110 cm is verkrijgbaar voor €1499,95 incl. btw

Visgraat eettafel ovaal Ilva PVC 280 x 110 cm is verkrijgbaar voor €1699,95 incl. btw

 

Offerte aanvragen