Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Bureau Maury eiken 120x55x77 cm

Bureau Maury eiken 120x55x77 cm

Het Maury bureau met lades is een stijlvolle schrijftafel met genoeg ruimte om comfortabel aan te werken en spullen netjes in op te bergen. Dankzij deze stevige tafel met lades krijgt iedere werkplek een unieke uitstraling. Bureau Maury is dan ook perfect geschikt om te plaatsen in hotelkamers of vakantiehuizen. Tevens kan Maury ingezet worden als sidetable of dressoir.

Bureau Maury is gemaakt van rubberhout met een laag eikenfineer, waardoor het meubel een rustieke uitstraling heeft. De twee uittrekbare lades zorgen ervoor dat het bureau voldoende opbergruimte heeft.

De fronten van de lades hebben een gestreept design, waardoor het houten bureau een elegante uitstraling heeft. Het design heeft dezelfde look als die van een houten wandpaneel en het meubel is daardoor ook perfect te matchen met deze populaire interieurtrend. Ook zijn de lades voorzien van een softclose systeem. Een soft close lade kan heel makkelijk geruisloos gesloten worden en zal bij te hard dichtschuiven niet snel beschadiging aan het meubel veroorzaken.

De Maury tafel is flexibel inzetbaar, omdat je hem ook kunt gebruiken als dressoir of sidetable in een wachtruimte of in de hal.

 

Beschikbaar in de kleuren: zwart/rustiek eiken, zwart/blank eiken, zwart eiken en rustiek eiken.

Bureau Maury is verkrijgbaar voor €399,95 incl. btw

Bureau Maury zwart/rustiek eiken 120x55x77 cmBureau Maury zwart/blank eiken 120x55x77 cmBureau Maury zwart eiken 120x55x77 cm

Bureau Maury blank eiken 120x55x77 cmBureau Maury rustiek eiken 120x55x77 cm

Offerte aanvragen