Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Barkruk River chenillestof 75 cm

€ 139.95

Ervaar luxe en comfort op een geheel nieuw niveau met onze hoogpolige chenille barkuk River, met een betoverende gevlochten rugleuning. Of u op zoek bent naar een statement piece voor aan de bartafel of een uniek element toe wilt voegen aan het kookeiland, deze barkruk biedt het comfort dat je nodig hebt voor langdurig zitplezier.

De hoogpolige chenille bekleding biedt niet alleen een zacht en fijn gevoel, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Deze barkruk is doordacht ontworpen om zowel visueel aantrekkelijk als functioneel te zijn, waardoor het een ideale aanvulling is voor iedere ruimte.

De gevlochten rugleuning is het opvallende kenmerk dat deze barkruk tot een ware blikvanger maakt. Het vlechtwerk geeft de barkruk extra textuur, waardoor het een nog uniekere uitstraling krijgt, maar zorgt ook voor extra comfort. Barkruk River heeft een zithoogte van 75 cm. Dit maakt de barkruk perfect geschikt voor horeca hoogtes. Wij adviseren een afstand van ongeveer 25 cm tussen het zit oppervlakte van de kruk en de onderkant van de bar. Deze afstand zorgt voor een optimale comfortabele houding. ​

Verkrijgbaar in de kleuren bruin of beige

Prijs is €139,95 inclusief btw

Offerte aanvragen