Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Vloerlamp Harvey 6-lichts

Vloerlamp Harvey 6-lichts

De horeca vloerlamp Harvey 6-lichts is uitgevoerd in een uniek design waarbij 6 lichtpunten verschillende richtingen op schijnen. Doordat het licht verschillende kanten op wordt gericht zal de lamp zeker opvallen. De vloerlamp is zeer geschikt om een donkere hoek in de ruimte op te fleuren met wat extra sfeerverlichting. Deze lamp is goed te combineren in verschillende interieurstijlen door de zwarte kleur en veelzijdige uitstraling.

De vloerlamp Harvey 6-lichts beschikt over maar liefst zes lichtpunten die geschikt zijn voor E27 lampen. De lamp kan dimbaar worden gemaakt door het plaatsen van een dimmer en wordt bediend door middel van een wandschakelaar.

De Horeca vloerlamp Harvey is tevens beschikbaar in een hanglamp uit dezelfde serie. Bekijk hiervoor de gerelateerde producten bij deze lamp.

Let op: Dit model wordt geleverd exclusief lichtbronnen. De Horeca vloerlamp Harvey heeft een fitting van E27. We hebben ook geschikte LED lichtbronnen beschikbaar. Tevens wordt een dimmer niet meegeleverd.

Diameter onderstel: 28 cm
Maximaal wattage: 40

Vloerlamp Harvey is verkrijgbaar voor €99,95 incl. btw