Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Vloerlamp Ebba Amber 1-lichts

Vloerlamp Ebba Amber 1-lichts

De Horeca vloerlamp Ebba Amber is uitgevoerd in een luxe amberkleurig glas. Hierdoor heeft de lamp een warme uitstraling en door het bolvormige glas wordt het licht goed in de ruimte verspreid. De vloerlamp is zeer geschikt om een donkere hoek in de ruimte wat op te fleuren met wat extra sfeerverlichting. De vloerlamp Ebba Amber is zeer geschikt om te plaatsen in verschillende interieurstijlen.

De Horeca vloerlamp Ebba Amber heeft een fraai design door het bolvormige glas. Deze mooie vloerlamp biedt ruimte voor één lichtbron. Dimbare LED lichtbronnen zijn de perfecte aanvulling op dit model. Deze horeca lamp is met haar fraaie uitstraling een perfecte aanvulling in elk horeca interieur.

De Horeca vloerlamp Ebba Amber is tevens verkrijgbaar in een Smoke variant. Daarnaast zijn er verschillende bijpassende lampen te verkrijgen in dezelfde stijl. Bekijk de collectie en mix & match.

Let op: Dit model wordt geleverd exclusief lichtbronnen. De Horeca vloerlamp Ebba Amber heeft een fitting van E27, met een maximale wattage per fitting van 40W. We hebben ook geschikte dimbare LED Lichtbronnen beschikbaar.

Vloerlamp Ebba Amber is verkrijgbaar voor €99,95 incl. btw