Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Tafellamp Jody Smoke 1-lichts (beperkt voorradig)

Tafellamp Jody Smoke 1-lichts

De Horeca tafellamp Jody Smoke is uitgevoerd in een smoked glas. Het smoked glas geeft de tafellamp een moderne maar toch stoere, luxe uitstraling! Doordat de lamp een bolvormig glas heeft, wordt het licht goed in de ruimte verspreid. De tafellamp kan geplaatst worden op bijvoorbeeld een bijzettafel, nachtkastje, dressoir of bureau. Deze sfeerlamp past goed in een chique inrichting van een restaurant, hotel café en lobby.

De Horeca tafellamp Jody Smoke heeft een fraai design door het bolvormige glas. Deze mooie tafellamp biedt ruimte voor één lichtbron. Dimbare LED lichtbronnen zijn de perfecte aanvulling op dit model. Deze horeca lamp is met haar fraaie uitstraling een perfecte aanvulling in elk horeca interieur.

De Horeca tafellamp Jody Smoke is tevens verkrijgbaar in een Amber variant. Daarnaast zijn er verschillende bijpassende lampen te verkrijgen in dezelfde stijl. Bekijk de collectie en mix & match.

Let op: Dit model wordt geleverd exclusief lichtbronnen. De Horeca wandlamp Jody Smoke heeft een fitting van E27, met een maximale wattage per fitting van 40W. We hebben ook geschikte dimbare LED Lichtbronnen beschikbaar.

Tafellamp Jody Smoke is verkrijgbaar voor €79,95 incl. btw