Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Hanglamp Alvin Smoke 3-lichts

De Horeca hanglamp Alvin Smoke is uitgevoerd in smoked glazen. Dit geeft de hanglamp een moderne maar toch stoere, luxe uitstraling! Doordat de lamp een bolvormig glas heeft, wordt het licht goed in de ruimte verspreid. Door het getrapte uiterlijk is deze lamp perfect geschikt boven een ronde of vierkante tafel. Daarnaast is deze lamp ook prachtig in een binnenkomsthal. Deze sfeerlamp past goed in een chique inrichting van bijvoorbeeld een restaurant, lobby, hotel of café.

De Horeca hanglamp Alvin Smoke heeft een fraai design door de bolvormige glazen. Deze mooie hanglamp biedt ruimte voor drie lichtbronnen. Dimbare LED lichtbronnen zijn de perfecte aanvulling op dit model. Deze horeca lamp is met haar fraaie uitstraling een perfecte aanvulling in elk horeca interieur.

De Horeca hanglamp Alvin Smoke is tevens verkrijgbaar in een Amber variant. Daarnaast zijn er verschillende bijpassende lampen te verkrijgen in dezelfde stijl. Bekijk de collectie en mix & match.

Let op: Dit model wordt geleverd exclusief lichtbronnen. De Horeca hanglamp Alvin Smoke heeft een fitting van E27, met een maximale wattage per fitting van 40W. Wij hebben ook geschikte dimbare LED Lichtbronnen beschikbaar.

Hanglamp Alvin Smoke is verkrijgbaar voor €179,95 incl. btw