Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Laag meubel Thomas eiken 150 cm

Meubel Thomas eiken 150 cm

Het Thomas meubel met lades van 150 cm is een stijlvolle kast met genoeg ruimte om spullen netjes in op te bergen. Het dressoir kan zowel hangend aan de muur als staand gebruikt worden.

meubel Thomas is gemaakt van rubberhout met een laag eikenfineer, waardoor het meubel een rustieke uitstraling heeft. De lades geven voldoende opbergruimte.

De fronten van de lades hebben een gestreept design, dezelfde uitstraling als die van een houten wandpaneel en het meubel is daardoor ook perfect te matchen met deze populaire interieurtrend. De lades zijn voorzien van een softclose systeem. Een soft close kastlade kan heel makkelijk geruisloos gesloten worden en zal, als deze te hard wordt dichtgedaan, niet snel beschadiging aan het meubel veroorzaken.

Het wandmeubel is flexibel inzetbaar, omdat deze op verschillende plekken tot zijn recht kan komen. U hebt zelfs de keuze om het als zwevend tv-meubel aan de muur te monteren. Als u de kast liever op de grond plaatst, kunt u de bijgeleverde poten er gemakkelijk onder monteren.

Meubel Thomas is verkrijgbaar in de stijlen: zwart/rustiek, zwart/blank, zwart, rustiek, blank.

Meubel Thomas is verkrijgbaar voor €499,95 incl. btw

Tv-meubel Thomas zwart/blank eiken 150 cmTv-meubel Thomas zwart eiken 150 cm

Tv-meubel Thomas rustiek eiken 150 cmTv-meubel Thomas blank eiken 150 cm

Offerte aanvragen