Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Laag meubel Ray eiken 150 en 180 cm

Laag meubel Ray eiken 150 en 180 cm

Het Ray meubel van 180 cm is een stijlvolle kast met genoeg ruimte om spullen netjes in op te bergen. Het dressoir kan zowel hangend aan de muur als staand gebruikt worden.

meubel Ray is gemaakt van rubberhout met een laag eikenfineer, waardoor het meubel een rustieke uitstraling heeft. Achter de twee kastdeurtjes is voldoende opbergruimte. Er is ook een gedeelte open in de kast voor apparaten of juist decoratie items die wel in het zicht mogen zijn.

De fronten van de kastdeuren hebben een gestreept design, dezelfde uitstraling als die van een houten wandpaneel en het meubel is daardoor ook perfect te matchen met deze populaire interieurtrend. De deuren voorzien van een softclose systeem. Een soft close kastdeur kan heel makkelijk geruisloos gesloten worden en zal, als deze te hard wordt dichtgedaan, niet snel beschadiging aan het meubel veroorzaken.

Het wandmeubel is flexibel inzetbaar, omdat deze op verschillende plekken tot zijn recht kan komen. U hebt zelfs de keuze om het als zwevend meubel aan de muur te monteren. Als u de kast liever op de grond plaatst, kunt u de bijgeleverde poten er gemakkelijk onder monteren.

Meubel Ray is beschikbaar in de kleuren: zwart/rustiek, zwart/blank, zwart, rustiek en blank.

Meubel Ray 180 cm is verkrijgbaar voor €549,95 incl. btw

Meubel Ray 150 cm is verkrijgbaar voor €499,95 incl. btw

 

Tv-meubel Ray zwart/rustiek eiken 180 cmTv-meubel Ray zwart/blank eiken 180 cm

Tv-meubel Ray zwart eiken 180 cmTv-meubel Ray rustiek eiken 180 cm

Tv-meubel Ray blank eiken 180 cm

Offerte aanvragen