Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Tafelblad Sven eikenhout 80 x 80 cm

Tafelblad Sven eikenhout 80 x 80 cm

Creëer uw eigen gewenste tafel. Door een los tafelblad te combineren met een tafelonderstel kunt u de perfecte tafel samenstellen. Tafelblad Sven 80 x 80 cm is gemaakt van massief eikenhout. Dit blad heeft een lichte kleur. Eikenhout is een zeer sterk en duurzaam hout met een mooi en onderscheidend nerfpatroon, daarnaast is eikenhout een enorm sterk houtsoort wat jarenlang mee gaat.

Het tafelblad is vooraf behandeld met een blanke lak, echter adviseren wij voor extra bescherming het tafelblad te behandelen met onze hout care kit. Eikenhout is een natuurproduct. Hierdoor verschilt ieder blad van structuur en daarmee uniek. Daarnaast is het tafelblad opgedikt, wat inhoudt dat er aan de zijkanten (onder het blad) een rand is aangebracht van 2 cm waardoor het blad aan de rand 4 cm is en het binnenste gedeelte 2 cm massief is. Dit zorgt voor meer stevigheid.

Combineer tafelblad Sven met onderstel Marko of Sven binnen onze collectie. Omdat het tafelblad met verschillende onderstellen gecombineerd kan worden, zijn er geen gaten in het blad voorgeboord. Het tafelonderstel dient daarom zelf op de juiste plek vastgeschroefd te worden.

Het is goed om te weten dat na het schroeven de tafel niet meer te retourneren is. Het is dus belangrijk om te kijken of het tafelblad past in het interieur voordat er gaten in het blad worden gemaakt.

Offerte aanvragen