Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Tafelblad Roan melamine zwart

Tafelblad Roan een zeer sterk, praktisch én onderhoudsvrij tafelblad. Het tafelblad van melamine is perfect voor intensief gebruik. Het blad is erg slijtvast waardoor Roan perfect is binnen de horeca of kantoorinrichting.

Verkrijgbaar in de afmetingen:

Een groot voordeel aan dit blad is dat het oppervlak van de tafel heel dicht is en daardoor erg hygiënisch.

Door de verschillende afmetingen en beschikbare onderstellen zijn er veel combinatiemogelijkheden.

Materiaal

Het blad is sterk, kleurvast en slijtvast, de tafels zijn namelijk gemaakt van melamine. Dit materiaalsoort bestaat uit een geperste spaanplaat met een kunststof toplaag en is afgewerkt met een ABS-stootrand. Super stevig dus!

Het tafelblad heeft een rechthoekige afwerking en deze worden middels een kantenbandmethode afgewerkt. De dikte van het blad is 3,8 cm.

Reiniging

Het tafelblad is makkelijk te reinigen met een licht vochtige doek. Er zijn verder geen care kits nodig en het blad is onderhoudsvrij. Dankzij het dichte oppervlak is melamine heel hygiënisch. Vuil en bacteriën hebben minder snel de kans om zich in het materiaal te vestigen.

Het blad kan met gewone schoonmaakmiddelen in combinatie met een microvezeldoek of schoonmaakdoek worden gereinigd. Er dient echter wel opgepast te worden met agressieve schoonmaakmiddelen en reinigingsproducten met een schurende werking.

De kwaliteit van melamine meubels is beduidend hoger dan ander tafelblad materiaal. Niet voor niets worden deze tafels vaak ingezet in de horeca.

Montage

Omdat het tafelblad met verschillende onderstellen gecombineerd kan worden, zijn er geen gaten in het blad voorgeboord. Het tafelonderstel dient daarom zelf op de juiste plek vastgeschroefd te worden.

Belangrijk: Het is goed om te weten dat na het schroeven de tafel niet meer te retourneren is. Het is dus belangrijk om te kijken of de tafel past in het interieur voordat er gaten in het blad worden gemaakt.

Offerte aanvragen