Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Slaapbank 2 persoons Mikko eco-leer

Slaapbank 2 persoons Mikko eco-leer

Slaapbank Mikko is bekleed met een eco-leer stof en wordt gekenmerkt door een industriële look. U tovert de Mikko in een handomdraai om van een bank naar een slaapbank. De multifunctionele bank Mikko maakt van elke kamer probleemloos een multifunctionele kamer zoals een extra slaapkamer voor in vakantiehuisjes of een rustruimte in een bedrijf.

Wanneer u de bank wilt gebruiken als bed, kunt u de rugleuning naar beneden klappen en de voetensteun uitklappen. Op deze manier verandert u de bank gemakkelijk in een bed en is deze klaar voor gebruik. Door de 2 kussens die zijn inbegrepen wordt de bank extra comfortabel. Deze slaapbank is geschikt voor 2 personen.

Afmetingen als bank:

– Zithoogte: 39 cm

– Zitdiepte: 52 cm

– Zitbreedte: 146 cm

Afmetingen als bed:

– Lighoogte: 36 cm

– Ligdiepte: 198 cm

– Ligbreedte: 146 cm

Eco-leer is een duurzame variant op echt leer. Leer dat normaal gesproken verloren gaat, wordt hergebruikt en gecombineerd met polyester. Op deze manier ontstaat er eco-leer. Het materiaal bestaat voor 70% uit leer en voor 30% uit polyester. Deze combinatie zorgt ervoor dat de stof makkelijk schoon te maken is. Daarnaast is de stof ook nog eens water- en vuilafstotend! Dit betekent dat er geen vocht wordt geabsorbeerd, hierdoor zullen er ook geen vlekken ontstaan.

 

Deze bank is beschikbaar in de kleuren antraciet en cognac

Deze bank is verkrijgbaar voor €569,95 incl. btw

 

 

Offerte aanvragen