Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Slaapbank 1,5 persoons Timo eco-leer

Slaapbank Timo is bekleed met een eco-leer stof en wordt gekenmerkt door een industriële look. U tovert de Timo in een handomdraai om van een bank naar een slaapbank. De multifunctionele bank Timo maakt van elke kamer probleemloos een multifunctionele kamer zoals een extra slaapkamer voor in vakantiehuisjes of een rustruimte in een bedrijf.

Wanneer u de bank wilt gebruiken als bed, kunt u de armleuningen en rugleuning naar beneden klappen. Uit de rugleuning komt een extra set poten te voorschijn door middel van een rits, op deze manier verandert u de bank gemakkelijk in een bed. Deze slaapbank is met een breedte van 110 cm vergelijkbaar als twijfelaar, wat betekent dat dit gezien kan worden als een breed 1-persoons of smal 2-persoons bed.

Afmetingen als bank:

– Zithoogte: 42 cm

– Zitdiepte: 54 cm

– Zitbreedte: 113 cm

Afmetingen als bed:

– Lighoogte: 42 cm

– Ligdiepte: 182 cm

– Ligbreedte: 110 cm

Eco-leer is een duurzame variant op echt leer. Leer dat normaal gesproken verloren gaat, wordt hergebruikt en gecombineerd met polyester. Op deze manier ontstaat er eco-leer. Het materiaal bestaat voor 70% uit leer en voor 30% uit polyester. Deze combinatie zorgt ervoor dat de stof makkelijk schoon te maken is. Daarnaast is de stof ook nog eens water- en vuilafstotend! Dit betekent dat er geen vocht wordt geabsorbeerd, hierdoor zullen er ook geen vlekken ontstaan.

Deze slaapbank is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en cognac.

Deze slaapbank is verkrijgbaar voor €369,95,- (incl. btw)

Slaapbank 1,5 persoons Timo antraciet eco-leerSlaapbank 1,5-persoons Timo cognac eco-leer

Offerte aanvragen