Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Poef/hocker Kyla eco-leer

De Poef/Hocker Kyla is een poef die goed bij een fauteuil of bank in uw horeca of bedrijfsinrichting bijgeschoven kan worden. De Poef/Hocker Kyla is gemakkelijk te combineren met een fauteuil of bank in dezelfde kleur stof. Daarnaast kan de Poef/Hocker ook gebruikt worden als salon- of bijzettafel door hier een dienblad op te plaatsen.

De Poef/Hocker is uitgevoerd in duurzaam eco-leer. Eco-leer is een combinatie van leer, polyester en gerecycled leer. Als patronen van leren huiden worden versnipperd, blijven er resten over. Deze resten worden gemalen en met polyester gecombineerd om eco-leer te vormen. Het materiaal bestaat voor 30% uit polyester en voor 70% uit leer. Deze materiaalsoort heeft enkele voordelen ten opzichte van standaard leer; het is makkelijk schoon te houden en de stof is zowel waterbestendig als slijtvast. Er wordt namelijk geen vocht geabsorbeerd waardoor er dus ook geen vlekken ontstaan.

Poef Kyla is te krijgen in de kleuren olijfgroen, beige, bruin, cognac en antraciet. De poef heeft een diameter van 50 centimeter en is 37 centimeter hoog.

Deze poef is verkrijgbaar voor €109,95 incl. btw

Offerte aanvragen