Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Nachtkastje Yoka eiken met lades

Nachtkastje Yoka eiken met lades

Nachtkastje Yoka met lades biedt genoeg ruimte om spullen in de slaapkamer netjes op te kunnen bergen. Het kastje kan zowel op de pootjes geplaatst worden als aan de muur worden bevestigd. Zo kan Yoka ook als zwevend nachtkastje worden ingezet.

Het Nachtkastje is gemaakt van rubberhout met een laag eikenfineer, waardoor het meubel een rustieke uitstraling heeft. Het kastje heeft twee lades, waardoor er voldoende opbergruimte is voor de spullen.

Het front van de kastdeur heeft een gestreept design met dezelfde uitstraling als die van een houten wandpaneel. Het meubel is daardoor ook perfect te combineren met deze populaire interieurtrend. Ook zijn de lades voorzien van een softclose systeem. De laatjes kunnen op die manier makkelijk geruisloos gesloten worden en wanneer dit te hard zou worden dichtgedaan zal dit niet snel beschadiging aan het meubel veroorzaken.

Het opbergkastje is flexibel inzetbaar, omdat het vanwege het kleine formaat ook ingezet kan worden op andere plekken, zoals op de overloop of bij de entree. U heeft zelfs de keuze om het als zwevend nachtkastje aan de muur te monteren. Als u het kastje liever op de grond plaatst, kunt u de bijgeleverde poten er eenvoudig onder monteren.

nachtkastje Yoka is beschikbaar in de kleuren: zwart/rustiek, zwart/blank, zwart, rustiek en blank.

Nachtkastje Yoka is verkrijgbaar voor €229,95 incl. btw

Nachtkastje Yoka zwart/blank eiken met ladesNachtkastje Yoka zwart eiken met ladesNachtkastje Yoka rustiek eiken met ladesNachtkastje Yoka blank eiken met lades

 

Offerte aanvragen