Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Hoekbank Vegas velvet links/rechts

De Vegas hoekbank is een grote comfortabele bank met vaste kussens. De rugleuning is aan beide kanten over de hele breedte toegepast. De Vegas is een grote hoekbank die geschikt is voor ieder horeca interieur of projectinrichting.

De stevige kussens zitten vast aan de bank en bieden goede ondersteuning. Dit maakt de bank comfortabel met een moderne uitstraling. De Vegas is voorzien van brede armleuningen aan beide kanten. Bank Vegas heeft hoge unieke metalen pootjes waardoor de grote hoekbank niet zo massief oogt en een luchtige uitstraling krijgt. Daarbij kan er makkelijk onder de bank gestofzuigd worden.

Van binnen is de bank opgebouwd met verschillende lagen. Door gebruik te maken van nosag veren heeft de bank een blijvend comfortabel zitcomfort. De nosag veren zijn gecombineerd met een vulling van HR koudschuim. Het HR koudschuim voorkomt kuilvorming en plooiing van de stof. Tevens bevordert dit het zitcomfort.

De velvet stof is gemaakt van polyestergaren en al volledig geïmpregneerd. Hierdoor is de stof waterafstotend en gemakkelijk in onderhoud. Met een Martindale score van 100.000 is de bank ontzettend slijtvast.

De hoekbank bestaat uit drie delen die in elkaar gehaakt kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de bank stevig bevestigd is. Doordat de bank uit drie delen bestaat is de hoek zowel links als rechts te plaatsen.

Verkrijgbaar in de kleuren: taupe, koper, okergeel, groen, antraciet, champagne, zwart, donkergroen en donkerblauw

Deze bank is verkrijgbaar voor €1699,95 incl. btw

 

Offerte aanvragen