Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Fauteuil Viggo gerecyclede stof (duurzamere keuze)

Fauteuil Viggo is een perfecte fauteuil voor kleinere ruimtes of als extra zitplaats. Doordat Viggo van klein formaat is en een ruimtelijk design heeft, is de stoel gemakkelijk aan een interieur toe te voegen. Door het taupe kleurig onderstel is dit echt een uniek meubelstuk wat ideaal te combineren is binnen verschillende horeca- of projectinrichtingen.

Het frame is gemaakt van stevig metaal die in een taupe kleur is gepoedercoat. De zitting is gemaakt van een 100% gerecyclede polyester stof. Deze polyester stof is gemaakt van plastic flessen en daardoor zeer duurzaam en milieuvriendelijk. De stof is net zo sterk, veerkrachtig en slijtvast als normaal polyester. Daarnaast is de stof ook nog eens waterafstotend, waardoor de stof gemakkelijk is in onderhoud.​ De stof beschikt over een Martindale score van 50.000 en is daarmee zeer slijtvast en geschikt voor intensief zitgebruik.

Het unieke aan de Viggo fauteuil is dat het frame is dezelfde kleurtint is als de zitting. Dit zorgt voor rust, eenvoud en speelt helemaal in op de huidige interieurtrends.

Verkrijgbaar in de kleur taupe:

Deze fauteuil is verkrijgbaar voor € 139,95,- (incl. btw)

Offerte aanvragen