Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Eettafel (visgraat) zwart of eiken Deens ovaal Haley

Eettafel visgraat zwart of eiken Deens ovaal Haley PVC

Beschikbare maten:

 

Eettafel visgraat Haley is een chique eettafel met een Deens ovale vorm. De tafel is gemaakt van PVC en is ingelegd met een visgraatpatroon. Door de zwartkleurige finish past de tafel goed binnen verschillende bedrijfsinterieurstijlen.

Het tafelblad van eettafel Haley is gemaakt van PVC. PVC voor een tafel heeft vele voordelen. Door de opbouw van drie verschillende lagen is het een enormt sterk materiaal. Doordat er gebruik wordt gemaakt van zuivere PVC zakt het blad niet door. Vervolgens wordt er een filmlaag aangebracht. De filmlaag zorgt voor de uitstraling van het blad. Vervolgens wordt het blad behandeld met een toplaag. Deze toplaag zorgt voor de matte afwerking van het tafelblad. Tevens zorgt deze laag ervoor dat de tafel krasbestendig is.

Het onderstel van tafel Haley is gemaakt van gepoedercoat metaal en de vorm van een spinpoot. Het onderstel zorgt voor veel stabiliteit waardoor de tafel stevig op zijn poten staat. Het onderstel dikke, stevige balken waardoor er een robuustere uitstraling gecreëerd wordt. De totale hoogte van de tafel is 74 centimeter. De hoogte tot aan de onderkant van het tafelblad is 71 centimeter.

Het onderhouden van de tafel is eenvoudig. Door de toplaag is de eettafel vrijwel onderhoudsarm. Natuurlijk is het afnemen van de tafel niet onbelangrijk. Het afnemen van de tafel kan met warm water en een sopje. Het gebruiken van zuren en agressieve schoonmaakmiddelen is niet aan te raden omdat hierdoor de tafel onherstelbaar beschadigt. Hierdoor wordt de toplaag aangetast.

Eettafel Haley bestaat uit een los tafelblad en een onderstel. In het tafelblad dienen zelf gaten geboord te worden voor het bevestigen van het onderstel.

De eettafel Deens ovaal Haley PVC 240 x 110 cm is verkrijgbaar voor €1499,95 incl. btw

De eettafel Deens ovaal Haley PVC 280 x 110 cm is verkrijgbaar voor €1699,95 incl. btw

 

Offerte aanvragen