Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Eettafel/bartafel Lena Eikenhout 140 x 80 x 106 cm

Bartafel Lena met een hooge van 106 cm is een prachtige en praktische tafel. Het tafelblad is gemaakt van eikenhout en neemt weinig ruimte in beslag. Dit blad heeft een lichte kleur, waardoor deze gemakkelijk te combineren is in verschillende interieurstijlen.

Het tafelblad van 140 x 80 cm en een dikte van 4 cm is gemaakt van opgedikt eikenhout. Eikenhout is een enorm sterk houtsoort wat jarenlang mee gaat. De tafel is vooraf behandeld met een blanke lak. Dit maakt dat de tafel direct klaar is voor gebruik. Wel adviseren wij voor extra bescherming om het tafelblad te behandelen met de hout care kit. Daarnaast is het tafelblad opgedikt, wat inhoudt dat er aan de zijkanten (onder het blad) een rand is aangebracht van 2 cm waardoor het blad aan de rand 4 cm is en het binnenste gedeelte 2 cm massief is. Dit zorgt voor meer stevigheid.

Het onderstel van de eikenhouten tafel Lena is gemaakt van een stevig gepoedercoat metaal. Dit zorgt dat de tafel een stoer uiterlijk krijgt en maakt ook nog eens dat de tafel enorm stevig staat.

Offerte aanvragen