Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Dressoir Haley eiken 160 cm

Dressoir Haley eiken 160 cm

Het Haley dressoir is een stijlvolle opbergkast met genoeg ruimte om spullen netjes in op te bergen. Het dressoir kan zowel hangend aan de muur als staand gebruikt worden.

Dressoir Haley is gemaakt van rubberhout met een laag eikenfineer, waardoor het meubel een rustieke uitstraling heeft. Achter de drie kastdeurtjes is er voldoende opbergruimte. De planken in de kast kunnen zelf naar wens op verschillende hoogtes worden gemonteerd. Zo biedt het dressoir altijd passende ruimte.

De fronten van de kastdeuren hebben een gestreept design, dit design heeft dezelfde look als die van een houten wandpaneel en het meubel is daardoor ook perfect te matchen met deze populaire interieurtrend. Ook zijn de deuren voorzien van een softclose systeem. Een soft close kastdeur kan heel makkelijk geruisloos gesloten worden en zal, als deze te hard wordt dichtgedaan, niet snel beschadiging aan het meubel veroorzaken.

Het Haley dressoir is flexibel inzetbaar. Het kan als zwevend dressoir aan de muur gemonteerd worden.  Waneer u de kast liever op de grond plaatst, kunt u de bijgeleverde poten er gemakkelijk onder monteren.

Dressoir Haley is beschikbaar in de kleuren: zwart/rustiek, zwart/blank, zwart, blank en rustiek.

Dressoir Haley is verkrijgbaar voor €699,95 incl. btw

Dressoir Haley zwart/rustiek eiken 160 cmDressoir Haley zwart/blank eiken 160 cmDressoir Haley zwart eiken 160 cmDressoir Haley blank eiken 160 cmDressoir Haley rustiek eiken 160 cm

Offerte aanvragen