Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Bistrotafel Sven eikenhout 80 x 80 cm

Bistrotafel Sven eikenhout 80 x 80 cm

Bistrotafel Sven met een hoogte van 76 cm is een prachtige toevoeging aan de eetkamer! Het tafelblad is gemaakt van massief eikenhout. Dit blad heeft een lichte kleur, waardoor deze gemakkelijk te combineren is in verschillende interieurstijlen. Combineer de tafel met een luxueuze velvet eetkamerstoel of maak het robuust en combineer het met een industriële eetkamerstoel!

Het tafelblad van 80 x 80 cm is gemaakt van massief eikenhout. Eikenhout is een enorm sterk houtsoort wat jarenlang mee gaat. De tafel is vooraf behandeld met een blanke lak. Dit maakt dat de tafel direct klaar is voor gebruik. Wel adviseren wij de tafel voor extra bescherming te behandelen met onze hout care kit. Daarnaast is het tafelblad opgedikt, wat inhoudt dat er aan de zijkanten (onder het blad) een rand is aangebracht van 2 cm waardoor het blad aan de rand 4 cm is en he binnenste gedeelte 2 cm massief is. Dit zorgt voor meer stevigheid.

Het onderstel van de eikenhouten tafel Sven is gemaakt van een stevig gepoedercoat metaal. Dit zorgt dat de tafel een stoer uiterlijk krijgt en maakt ook nog eens dat de tafel enorm stevig staat.

Offerte aanvragen