Specialist in project- en woningstoffering
Werkzaam door heel Nederland
Begeleiding door een vakkundig team

Bartafel Sven rond eikenhout Ø 80 x 108 cm

Bartafel Sven met een hoogte van 108 cm is een prachtige toevoeging aan jouw interieur! Het tafelblad is gemaakt van massief eikenhout. Dit blad heeft een lichte kleur, waardoor deze gemakkelijk te combineren is in verschillende interieurstijlen. Met het toevoegen van een hoge tafel in je interieur, creëer je een speels effect voor een sfeervol geheel. Combineer de tafel met een van onze prachtige barkrukken binnen de collectie.

Het tafelblad met een diameter van 80 cm is gemaakt van massief eikenhout. Eikenhout is een enorm sterk houtsoort wat jarenlang mee gaat. De tafel is vooraf behandeld met een blanke lak. Dit maakt dat de tafel eigenlijk direct klaar is voor gebruik. Wel adviseren wij voor extra bescherming om het tafelblad te behandelen met de hout care kit. Daarnaast is het tafelblad opgedikt, wat inhoudt dat er aan de zijkanten (onder het blad) een rand is aangebracht van 2 cm waardoor het blad aan de rand 4 cm is en het binnenste gedeelte 2 cm massief is. Dit zorgt voor meer stevigheid.

Het onderstel van de eikenhouten tafel Sven is gemaakt van een stevig gepoedercoat metaal. Dit zorgt dat de tafel een stoer uiterlijk krijgt en maakt ook nog eens dat de tafel enorm stevig staat.

Deze bartafel is verkrijgbaar voor €349,95 incl. btw

 

Offerte aanvragen