Marmoleum/pvc/tapijt

U kunt bij ons uiteraard terecht voor het leveren en aanbrengen van alle soort linoleum, pvc vloeren, zowel stroken als banen en alle merken tapijt en/of tapijttegels.
Vraag vrijblijvend advies wat in uw situatie de beste vloerafwerking zou zijn. Dit is o.a. afhankelijk van uw budget, de toepassing, voor welke doelgroep de ruimte wordt ingericht, een passende uitstraling, de omgeving, de ondervloer en uiteraard ook uw persoonlijke voorkeur. Daarnaast moeten we realiseren dat iedere vloer onderhoud nodig heeft, maar de ene vloer is veel onderhoudsarmer dan de andere. Ook hier is een advies op maat aan te raden.
Ook kunnen we u voorzien in allerlei lowbudget-oplossingen! Onze vakmensen egaliseren de ondervloer ook zelf, bij grote projecten verpompen we de egaline zodat we bij grote projecten ook concurerend kunnen zijn, maar ook voldoende productie kunnen leveren. Door alles in eigen hand te houden heeft u ook maar met 1 aanspreekpunt te maken. Dit werkt in de praktijk het beste: korte lijnen, geen overhead, scherpe inkooptarieven en kwaliteit. Dit zijn enkele sleutelwoorden waar het bij Projectservice Zuidwest B.V. om draait en waar u dus uw voordeel mee kunt behalen. Mocht er onverhoopt ooit een keer een garantieklacht voordoen: We houden ervan om dit vlot en correct op te lossen! We gaan voor een zakelijke relatie op lange termijn!